Hírek információk

2019 július 09,

Nagy István: a Nemzeti Földügyi Központ a magyar mezőgazdaság újabb erős bástyája

Budapest, 2019. július 8., hétfő (MTI) - A Nemzeti Földügyi Központtal (NFK) egy újabb erős bástya jött létre, amely a magyar mezőgazdaság versenyképességét és az ezzel kapcsolatos teendők átláthatóságát szolgálja - hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.
2019 június 03,

Magyar Levente: komoly és valós az érdeklődés Kanadában a magyar élelmiszeripari termékek iránt

Toronto/Budapest, 2019. június 1., szombat (MTI) - Komoly és valós az érdeklődés Kanadában a magyar élelmiszeripari termékek iránt, és a magyar kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy sikeres legyen a partnerség a kanadai cégekkel - jelentette ki Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek szombaton, háromnapos kanadai látogatása végeztével.
2019 június 03,

Több kontinensen is magyar fejlesztés segítheti a korszerű vízgazdálkodást

Budapest, 2019. június 1., szombat (MTI) - Ázsia, Afrika és Dél-Amerika több országában is forgalomba kerülhet a Water&Soil Kft. talajnedvességet javító fejlesztése, amely a cég várakozása szerint a jobb terméshozamok mellett százmilliók biztonságosabb vízellátásához is hozzájárulhat.
2019 május 12,

Magyar cégek mutatkoznak be az újvidéki mezőgazdasági vásáron

Budapest, 2019. május 11., szombat (MTI) - A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. közreműködésével 24 magyarországi cég képviselteti magát a 86. alkalommal megrendezett újvidéki nemzetközi mezőgazdasági vásáron május 11-17. között.
2019 május 12,

EP-választás - KDNP: Brüsszelnek az európai fiatal gazdákat kell támogatnia

Bókaháza, 2019. május 10., péntek (MTI) - Brüsszelnek az európai fiatal gazdákat és nem a bevándorlókat kell támogatnia, elfogadhatatlan, hogy a tervek szerint 2020 után csökkennének az európai uniós agrártámogatások - jelentette ki a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője pénteken a Zala megyei Bókaházán.
2019 április 04,

PONTOSÍTÁS - Feldman: a mezőgazdasági termelők érdekei melletti kiállás az uniós választás fontos tétje

Budapest, 2019. április 4., csütörtök (MTI) - Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 19:18 órakor kiadott, Feldman: a mezőgazdasági termelők érdekei melletti kiállás az uniós választás fontos tétje című anyagunk 5. bekezdését a közlő utólagos kérésére pontosítjuk, a mondat helyesen:
2019 március 26,

Nemzeti Földügyi Központot hoz létre a kormány

Budapest, 2019. március 25., hétfő (MTI) - Nemzeti Földügyi Központot (NFK) hoz létre a kormány, július 1-jétől ez az agrárminiszter irányítása alá tartozó központi költségvetési szerv végzi az állami földek kezelését, felügyeletét; a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet megszűnik.
2019 március 21,

Nagy István: egymilliárd eurós mezőgazdasági fejlesztés kezdődik Hegyeshalom és Bezenye térségében

Budapest, 2019. március 20., szerda (MTI) - Egymilliárd eurós mezőgazdasági fejlesztés kezdődik Hegyeshalom és Bezenye térségében - mondta az agrárminiszter az M1 aktuális csatornán szerdán.
2019 március 14,

Az EU megerősíti környezetvédelmi programjának 2021 utáni támogatását

Brüsszel, 2019. március 13., szerda (MTI) - Ideiglenes megállapodást ért el az Európai Parlament és az Európai Unió Környezetvédelmi Tanácsa az unió LIFE környezetvédelmi és éghajlat-politikai program finanszírozásának tekintetében, amely az unió következő, 2021-2027-re szóló, hosszú távú költségvetésének részét képezi - közölte az Európai Bizottság szerdán.
2019 március 04,

Több mint harminc százalékkal növelte árbevételét a Hőgyészi Agrokémiai Kft.

Szekszárd, 2019. március 4., hétfő (MTI) - Harminchat százalékkal növelte árbevételét tavaly a főként agrokemikáliákat, vetőmagokat forgalmazó Hőgyészi Agrokémiai Kft., amelynek forgalma a legnagyobb mértékben a terménykereskedelem terén bővült.

KAPCSOLAT

 

Laura és Melinda Kft.
Cím: H-1095, Budapest, Gát u. 21. Fsz. 1.
Telefon: +36 70 / 671 - 6930
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
facebook: facebook.com/mezogazdasagimagazin

PARTNEROLDALAK

IDŐJÁRÁS

Search