Partnerek

Autofer Zrt.

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Céginformációk:

 
Cím: 6725 Szeged,Vásárhelyi Pál u. 13.
Telefon: 0662/466-180
Web: www.autofer.hu
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tevékenységi kör: Társaságunk készséggel áll rendelkezésére különféle karosszéria-és járműfelépítmény gyártásában és javításában, egyéb lemezmegmunkálási feladatok elvégzésében, gépjárműalkatrészek gyártásában illetve egyéb forgácsolási munkák elvégzésében, továbbá épület-acélszerkezetek gyártásában.
Járműfelépítmény gyártó üzemünk több éves tapasztalatot szerzett a legkülönfélébb haszongépjárművek felépítményinek gyártásában.
Termékeink a világ jónéhány országába eljutottak és szélsőséges üzemeltetési körülmények között is kiállták a próbát. Pótalkatrészeinkkel futnak a Mercedes, Volvo, DAF, MAN, Liaz, Renault, Iveco járművei is, hogy csak néhányat ragadjunk ki a sok közül.
Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat és termékválasztékunkat, kiemelt fontosságot tulajdonítva a minőségnek. Társaságunk minőségirányítási rendszerét az ISO 9001 szabvány előírásaihoz igazodva tanúsítottuk.
Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy problémái, feladatai megoldásához mi segítséget tudunk nyújtani, tisztelettel köszöntjük partnereink sorában.

 

KAPCSOLAT

 

Laura és Melinda Kft.
Cím: H-1095, Budapest, Gát u. 21. Fsz. 1.
Telefon: +36 70 / 671 - 6930
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
facebook: facebook.com/mezogazdasagimagazin

PARTNEROLDALAK

IDŐJÁRÁS

Search