Partnerek

Farm Tojás Kft.

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Céginformációk:

 
Cím:  9073 Bőny-Szőlőshegy 2.
Telefon:  0696/547-200
Web:  www.farmtojas.hu
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tevékenységi kör: A Farm Tojás Csoport anyavállalata a Farm Tojás Kft. 1987-ben kezdte meg működését, amikor a bőnyi telephelyen megindult a brojlercsirke-hízlalás. A kisvállalkozás egyre növekedett, a brojlercsirke hízlalás megszűnt és teljes mértékben az étkezési tojástermelés került előtérbe. A vállalkozás folyamatos beruházásokkal próbál lépést tartani a piaccal és versenytársaival. Az állandó bővítéseknek köszönhetően a cég folyamatosan növeli termelési kapacitását, modernizálja feldolgozó tevékenységét, nagy hangsúlyt fektet termékei fejlesztésére és a minőségügyi, higiéniás szabályok betartására is. Mindezek mellett a vállalat sokrétűségét igazolja, hogy a termelői és csomagolási tevékenységén kívül kereskedelmi és szállítmányozási feladatokat is ellát.

 

KAPCSOLAT

 

Laura és Melinda Kft.
Cím: H-1095, Budapest, Gát u. 21. Fsz. 1.
Telefon: +36 70 / 671 - 6930
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
facebook: facebook.com/mezogazdasagimagazin

PARTNEROLDALAK

IDŐJÁRÁS

Search