Partnerek

Ferro - Flex Kft.

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Céginformációk:

 
Cím: 8693 Lengyeltóti, Rákóczi u. 30.
Telefon: 0685/330-069
Web: www.ferroflex.hu
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tevékenységi kör:

Cégünk, a Ferro-Flex Mezőgazdasági Gép-, és Szerkezet Gyártó Kft. egyedülálló a hazai piacon abból a szempontból, hogy a nagyüzemi gyártás ellenére is szoros kapcsolatot tart fenn a gazdákkal. Termékskálánkat közvetlenül a gazdák igényei alapján alakítjuk, akik, ha máskor nem, az évente megtartott szakmai napunkon ellátogatnak hozzánk. Fő profilunk a traktorra szerelhető homlokrakodók és azok munkaeszközei, valamint a teleszkópos rakodókra szerelhető munkaeszközök. A gazdákkal kialakított jó kapcsolatunk hasznára válik a cégünkkel üzleti kapcsolatban álló viszonteladóknak is. (KITE, AXIÁL, IKR, ha csak a legnagyobbakat említjük )

Gyártunk még különféle vontatott talajművelő eszközöket, zsákemelőt, pótkocsit 6 féle cserélhető felépítménnyel , megrendelésre épületek acélszerkezetét. Nagyobb külföldi partnereink inkább sorozatgyártásban készült eszközöket, ill. rajz alapján készített alkatrészeket rendelnek tőlünk. (Faucheux , Mampaey, Liebherr, VA Intertrading, stb.)

 

KAPCSOLAT

 

Laura és Melinda Kft.
Cím: H-1095, Budapest, Gát u. 21. Fsz. 1.
Telefon: +36 70 / 671 - 6930
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
facebook: facebook.com/mezogazdasagimagazin

PARTNEROLDALAK

IDŐJÁRÁS

Search