Partnerek

Lőrinci Műanyagipari Szövetkezet

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Céginformációk:

 
Cím: 1183 Budapest,Akadály u. 15.
Telefon: 061/291-27-06
Web: lorincimuanyag.hu
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tevékenységi kör:

A Lőrinci Műanyagipari Szövetkezet 1951 óta aktívan és stabilan van jelen a hazai műanyagipar területén, műanyag feldolgozással és forgalmazással foglalkozunk.

Fröccsöntéssel előállított műanyag termékeink széles skálán mozognak. Palettánkon többek között fürdő-, és mosdóhelyiségek felszereléséhez szükséges cikkekkel találkozhat.

Ipari felhasználásra különböző műanyag tömlőket, műanyag csöveket gyártunk.

Készítünk egyfelől lágy PVC tömlőket: tejtömlőt, alapcsövet, locsolócsövet, másfelől műszaki tömlőket és csigatömlőket is.

Egyéb műanyag termékeink az útjelző kúp, a hűtőtoronybetét.

Vendéglátóipari, vagy háztartási felhasználásra készül műanyag tálcacsaládunk, melyben több méretű és formájú tálcák állnak rendelkezésre.

Bérmunkát is vállal szövetkezetünk.

Különféle csövek utólagos bevonatolását is ránk bízhatja. Legyen az akár alumínium vagy rézcső, 15-18-22-es külső átmérőig vállaljuk műanyaggal történő bevonatolását. A bevonatoló réteg RB262-es típusú lineáris etilén melyet 1-2 mm vastagságban hordunk fel. A gyártósoron maximum 5-6 m-es szálhosszúságú, és 1-2 mm falvastagságú csövet tudunk bevonatolni.A műanyag bevonatok ellenállóvá teszik a csövet korrózióval, időjárással, vegyszerekkel és mechanikai hatásokkal szemben is.

Fröccsöntést bérmunkában is elvégzünk Engel illetve Quasy gépeinkkel. 200 gr – 1.200 gr súlyú termék fröccsöntését vállaljuk, meglévő szerszám esetén.

 

 

KAPCSOLAT

 

Laura és Melinda Kft.
Cím: H-1095, Budapest, Gát u. 21. Fsz. 1.
Telefon: +36 70 / 671 - 6930
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
facebook: facebook.com/mezogazdasagimagazin

PARTNEROLDALAK

IDŐJÁRÁS

Search