Partnerek

Szőllősi Sándor E.V.

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Céginformációk:

 
Cím: 4177 Földes, Deák Ferenc utca 62.
Telefon:

+36 30 978 5658

Web: szepimuvek.hu
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tevékenységi kör:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szőllősi Sándor vagyok. Magán vállalkozásom 1989-ben került megalapításra Földesen. Az elmúlt évtizedben a külföldi munkák és alaptevékenységünk eredményessége lehetővé tette a vállalkozás fejlesztését, amely elsősorban a géppark mennyiségi és minőségi fejlődésében nyilvánult meg. Ezáltal vállalkozásunk szakmai felkészültsége lehetővé teszi bármely vállakozási formában a magas műszaki és minőségi tartalommal történő megvalósítást.

Fő tevékenységi körünk építő- és földmunkagépek szerelékeinek gyártása. Alaptevékenységünk mellett foglalkozunk teher- és kisteher gépkocsik billentésének kialakításával.

Alapérvünk a legjobb minőség megvalósítása elérhető áron. Fontos számunkra, hogy a vásárló elégedett legyen és visszatérjen hozzánk. Öröm nekünk, hogy az üzleti partnereink újra és újra felkeresnek minket.

„A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye.” /Henry Ford/

 

 

KAPCSOLAT

 

Laura és Melinda Kft.
Cím: H-1095, Budapest, Gát u. 21. Fsz. 1.
Telefon: +36 70 / 671 - 6930
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
facebook: facebook.com/mezogazdasagimagazin

PARTNEROLDALAK

IDŐJÁRÁS

Search